De hedendaagse jazz is veel hetzelfde als degenen die gespeeld zijn in de late jaren zestig. Maar de verschillen zijn heel subtiel. Als u wilt een van de jongens, dan is het een goed idee om te genieten!Het Begrip Jazz – Haar Stromen

In de jaren zeventig, de jazz-methode was iets van een noviteit. De muziek was nieuw en klonk alsof het op een elektrische gitaar wordt getokkeld door een veertien-jarige. In feite zijn veel jonge mensen voelden de blues toen ze probeerden om het te spelen.

School kinderen waren van nature aangetrokken tot dit soort muziek, die de neiging om in een zeer snel tempo. Ze vonden het geluid van, maar ze vaak afgevraagd hoe het populair was geworden. Voor zover zij betrokken waren, het was ouderwets en saai. Sommige zelfs dacht dat het gewoon te maken met Elvis.

Na het horen van de muziek vele malen, het was duidelijk dat het was populair omdat het interessant om de luisteraar was. Het was zoals het luisteren naar muziek die was bedoeld om plezier en niet als werk.

De beste manier om de muziek te waarderen is om te luisteren naar enkele uren. Dan zal duidelijk worden wat de invloeden zijn, en waarom je een bepaalde voorkeur voor een vorm van muziek over een ander kan hebben. Jazz is in feite over het veranderen van het ritme om de stemming van de luisteraar te passen.

Er zijn veel belangrijke aspecten aan jazzmuziek. De belangrijkste is de ritmische ontwikkeling van de speler.

Dit betekent dat de speler heeft om uit te denken van de doos en improviseren, het combineren van de technische vaardigheden van de pianist met het gevoel van de drummer. De ontwikkeling van de stijl van de speler kan worden gezien in de muziek.

De late jaren zestig zag een plotselinge toename van het aantal jazzmusici spelen in nachtclubs. En het was voor iedereen duidelijk dat de populariteit was gebaseerd op een bepaalde sfeer.

De muziek was erg veel over de tijd. Echter, de stemmingen creëerde waren helemaal uniek. Muziek is een kunstvorm. Voor een musicus om een ​​goede speler te worden, moeten ze in staat zijn om zich te integreren in de muzikale sfeer.

De stijl van het spelen van jazz spelers vandaag de dag is veel verschilt van de oude stijl. De big band spelers zijn meer traditionele.

Dit was vanwege de invloed van de Afro-Amerikaanse jazz op de vroege rock and roll groepen, zoals de WHO en de Stones. Er was dus een groter gebruik van percussie-instrumenten, waaronder drums, die werden beschouwd als hip in de jaren zeventig.

Leave a comment